Kukkants be a színfalak mögé!

...avagy kik állnak a Navigátor mögött,
és hogyan működik a gépezet,
ami hónapról hónapra a legnaprakészebb marketingötleteket
és a kifejezetten KKV-kra írt hatékony és működő piaci stratégiákat nyújtja Neked?

Azon, hogy a Navigátor és a CD interjú minden hónapban eljusson hozzád, egy viszonylag kicsi, de annál eltökéltebb és nagyon lelkes kis stáb dolgozik.

Mielőtt azonban elolvasod, hogy pontosan kik is és hogyan működnek a színfalak mögött, megmutatjuk, milyen háttér munkában készül a magazinod és CD-d havonta:

Hogyan készül a Navigátor?
A kulisszatitkok...

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>

 • A Navigátor 2006. őszén indult, a korábbi Marketing Magazin Hírlevél méltó, sőt(!) jócskán megspékelt, továbbfejlesztett utódjaként.

 • A bevezető kampánya olyan sikeresnek bizonyult, hogy rögtön az első hónapban csatlakozott 200 tag, akik közül szinte mindannyian Navigátor tagok a mai napig.

 • A Navigátor 16 oldalához a cikkeket valós üzleti alapokra támaszkodva, külföldi, - elsősorban a reklám őshazájából - amerikai, és belföldi tapasztalatok alapján írják a szerzők.

  Hetekig vadásszuk az adatokat és információkat, majd maga a lap minden hónapban összesen kb.: 350-400 intenzív szerzői és szerkesztői munkaórával válik késszé.

 • A CD interjúalanyt a stáb választja, de örömmel fogadjuk, ha a Navigátor tagok javaslatot tesznek arra, kit hallgatnának szívesen Gábor beszélgetőpartnereként, vagy milyen problémájuk megválaszolására volna szükségük. Évente 12 ilyen színes személyiség, illetve szakmai guru ül velem szemben a mikrofon mögött.

 • A Navigátor egy-egy számában alkalmanként 6-8 cikket, beszámolót, ötletet, reklámkritikát, instant stratégiát…stb olvashatsz, és az teljességgel lehetetlen, hogy a cikkek ismétlődjenek, ugyanis mindig követjük az új trendeket, az új irányokat, a változó piaci környezet okozta új kihívásokat!

 • Ha pedig eltelik egy év a tagságodból, hatalmas lehetőséget kapsz nyílik meg előtted: Navigátor VIP tag lehetsz.Jelenleg 200 VIP tagja van a Navigátornak, ők a „top-ügyfeleink”. A VIP-et természetesen különleges előjogok is megilletik, erről többet megtudsz, ha már elérkezett a Navigátor tagságodban az idő…. Ha pedig már VIP vagy, akkor tudod, mire gondoltunk.

 • A Navigátor olvasói 88%-ban cégvezetők, és KKV-k tulajdonosai. A maradék 12%-ban pedig marketingszakemberek, reklámügynökségek.

Bemutatkozik a stáb...
kik írják, kik szerkesztik,
kik juttatják el hozzád a Navigátorodat?

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>

A cikkírók csapata nagyon széles körből szerezte a tapasztalatait a kis- és középvállalkozók segítésére:

 • többségük végigjárta a profi multinacionális cégek „szakmai ranglétráit és magas színvonalú külföldi és belföldi képzéseit”, ahonnan bőséges tapasztalatokkal és működő módszerekkel „megrakottan” tértek haza,

 • hogy az így megszerezett szakmai tudást kis- és középvállalatban is kamatoztassák. Megismerve a hazai KKV-k sajátosságait, a marketingre, a működésre és a cégek életére vonatkozó sajátos lehetőségeket a KKV büdzsére szabott hatékony és működő taktikákat tárnak az olvasók elé.

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>
Wolf Gábor A Navigátor Marketing Magazin alapítója és vezetője:

Wolf Gábor

Küldetése: a magyarországi mikró-, kis- és középvállatok sikeresebbé tétele a jobb marketing révén.

Küldetése státusza: folyamatban - eddig több mint 4000 "dobozos tréning" vásárló, több mint 3000 konferencia résztvevő, több mint 350 ügyfél, aki marketing tanácsadást vett igénybe, és több mint 17 000 hírlevél olvasó, aki még csak az első lépést tette meg a jobb marketing felé.
Plusz megszámlálhatatlanul sok résztvevő azokon a konferenciákon, ahol Gábor vendégelőadó volt.

Miért pont Wolf Gáborra kellene hallgatnod? - Bár ma már több tanácsadó kínál szolgáltatásokat kisvállalatoknak, vállalkozóknak, egyedül Gábor és csapata az, aki a marketing "őshazájából", az Egyesült Államokból importált stratégiákat és taktikákat nem válogatás nélkül tanítja, hanem azokat először Magyarországon teszteli, ellenőrzi és adaptálja a helyi viszonyokra - és csak ha sikeresek, akkor mutatjuk meg Neked is.

Ezen kívül a média is először Wolf Gáborhoz fordul, ha kisvállalati marketingről van szó: a cikkeit rendszeresen publikálja az Üzlet és Siker, a Hvg online, az Üzlettárs, a Kreatív, az origo.hu Vállalkozói negyede, stb.

Wolf Gábor cikkei a Navigátorban:

 • Gábor állítja össze a lapot minden hónapban, így a cikkek zöme az ő tollából származik.

 • Többnyire marketingstratégia körében írja a cikkeit,

 • különösen kedvelik az olvasók a: Reklámkritika és Honlapkritika rovatait, ahol Gábor nem csak „kritizálja a reklámokat és honlapokat”, hanem azt is megmondja, hogyan kellene elkészíteni, megszövegezni azokat úgy, hogy azzal sokkal nagyobb hatást és pénzben mérhető eredményeket érhessen el a cég.

Sokan tolonganak azért, hogy egyszer Gábor épp az ő reklámjukat vagy honlap szövegüket vegye górcső alá.

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>
Janata Krisztina A referenciamarketing és a konferencia marketing guruja:

Janata Krisztina

Krisztina a Navigátor társalapítója, már a kezdetektől részese a magazinnak. Ő a cég tréningjeinek, konferenciáinak, nagyszabású, és széles tömegeket megmozgató rendezvényeinek szervezője, és házigazdája.

Janata Krisztina cikkei:

 • A Navigátorosok nagyon szeretik a referenciamarketing témájában írt cikkeit, mert az ötleteit alacsony marketing büdzsére tervezve, de nagyon kedves és nagyon működő stratégiát ad kézbe, amit vétek nem megvalósítani.

 • A tréningek és konferenciák szervezésében szerzett tapasztalatait osztja meg az olvasókkal,

 • és Krisztina az, aki nyomon követi a jogi útvesztőket, amik a KKV-k marketing és reklámmunkáját nehezítik, így tőle naprakész leszel Te is a cégedet érintő jogszabályi kavalkádban.

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>
Carrigan Cserna Katalin A bolti és kiskereskedelmi tapasztalatokat a kisbolttól a Tesco csúcsáig jól ismerő tanácsadó:

Carrigan Cserna Katalin

Kata a szülei vidéki kis boltjától a Tesco marketingigazgatói pozíciójáig bejárta már a KKV-k és multik marketing-birodalmának minden zegzugát, és most tanácsaival és ötleteivel a Marketing Commando szakértőjeként erősíti a kis- és középvállalkozásokat.

Carrigan Cserna Katalin cikkei:

Kata elsősorban az offline marketingeszközök virtuóza. Nagyon sok ügyes ötlettel teli az üzleti repertoárja, és főleg a bolti kiskereskedelemben dolgozó vállalkozók számára írja meg ezeket a Navigátor oldalain.

Gyakran ír még versenytárs-leleplező, konkurencia-elemző témákban is.

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>
Nyirő Réka A hatékony B2C tanácsadó:

Nyirő Réka

Amit egy kisvállalatnak tudnia kell a fogyasztók felé folytatandó marketingről, azt Réka mind tudja, a fogyasztóknak szóló marketing eszközöket már mind kipróbálta, jól ismeri és magabiztosan használja.

Sok más tanácsadótól eltérően Réka nem csak marketing tanácsadást adott el életében, hanem kenyértől kezdve a ruhákon át a szolgáltatásokig rengeteg mindent.

Nyirő Réka korábban a Tesco marketing vezetője volt, ahol a fogyasztók felé irányuló marketingről és eladásról mindent megtanult, valamint azt is, hogy a kisebb versenytársakat hogyan tegyünk tönkre. Ha valakitől meg akarod tanulni, hogy milyen eszközökkel lehet vonzani a lakossági fogyasztókat, és milyen eszközökkel lehet vevőket elvenni a konkurenciától, akkor Réka az országban az egyik legjobb szakember erre, aki a legjobb oktatást kapta és a legjobb helyeken szerzett tapasztalatot.

Megnézem most a Navigátort, és kipróbálom
a kockázatmentes indulócsomagot! >>
Havan Lilla A cég „minden-flottul-menjen” felelőse:

Havan Lilla

Lilla a Marketing Commando marketing asszisztense, aki a nagy változások idején lépett be a csapatba.

Ő felelős a háttérbeli munkák zökkenőmentességéért ill. a konferenciák szervezésében tölt be kulcsfontosságú szerepet.


Ha még nem tetted meg,
most próbáld ki a Navigátort!

Ha még nem ismered, és nem is próbáltad a Navigátort, most egy kockázatmentes indulócsomaggal megteheted!

Ezzel nem csak egy kis ízelítőt kapsz a Navigátorból, hanem még sok-sok ingyenes bónuszt és meglepetést is...

klikk...